سه شنبه, بهمن 2, 1403

92/02/16= = = = = = داوران اولین جشنواره بین المللی کارتون و کاریکاتور مجله ی کارتون معرفی شدند.

داوران اولین جشنواره بین المللی کارتون و کاریکاتور مجله ی کارتون معرفی شدند.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

داوری اولین جشنواره کارتون و کاریکاتور مجله ی کارتون در دو بخش کارتون و کاریکاتور به صورت مجرا انجام خواهد شد.

آثار بخش کاریکاتور را آقایان استاد جواد علیزاده و آرش فروغی از ایران و ادواردو باپتيستائو از برزیل، شانکار پامارتی از هندوستان و والتر توسکانو از پرو مورد قضاوت قرار خواهند داد.

همچنین آیت نادری، جلال پیرمرزآباذ، علیرضا پاکدل و عباس ناصری از ایران و دامیر نواک از کرواسی، دارکو درلجویک از مونته نگرو، مهمت قهرمان از ترکیه و ژیری سرنا از جمهوری چک به داوری آثار رسیده در بخش کارتون این جشنواره خواهند پرداخت.

 

مجله ی کارتون با تشکر مجدد از مشارکت هنرمندان در این جشنواره، از تاخیر بوجود آمده پوزش میخواهد. بزودی نتایج، اخبار افتتاح نمایشگاه، مراسم اهدای جوایز و تجلیل از استاد عیسی خان بخشی(قلی پور) را در همین سایت منتشر خواهیم کرد.

—————————————————-

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *